HomeInspiratieChristian BoumaStudio C ArchitectenProjectenContact
Over Studio C Architecten

Creatief en concreet in combinaties van nieuwbouw en bestaande bouw

Studio C Architecten, het bureau van ir. Christian Bouma, bestaat sinds 2008. Wij richten ons op het oplossen van ruimtelijke, functionele en esthetische vragen van diverse opdrachtgevers, zoals ontwikkelaars, investeerders, huurders, eigenaren van zakelijk vastgoed (kantoren, winkels, bedrijven, horeca, scholen) en particulieren.

Wat Studio C Architecten onderscheidt is dat wij op een frisse en professionele wijze bestaande gebouwen transformeren en gereed maken voor een nieuwe toekomst. Wij kunnen deze gebouwen goed lezen, denken mee met u als opdrachtgever en worden onderdeel van het team. Daarnaast zijn we creatief in het ontwerpen van nieuwbouw binnen een bebouwde omgeving.

Wij werken altijd passend en verrassend: onze ontwerpen passen binnen de omgeving en de wensen van de opdrachtgever. Het is onze passie om oud en nieuw smaakvol te combineren, met een mooie ruimtelijkheid en lichtval. Graag verrassen wij onze klanten door het onmogelijke mogelijk te maken.

Voorbeelden van die aanpak zijn het Hirschgebouw met de Apple Store in Amsterdam. Het Technasium Ulenhof in Doetinchem. En Maison Descartes waar wij momenteel een nieuwe invulling voor ontwikkelen. Naast werk in opdracht initieert Studio C Architecten ook zelf projecten op basis van kansrijke gebouwen.

Wij zien als ons werkterrein: architectuur, ontwerp, interieurontwerp, esthetiek, herontwikkeling, transformatie, begeleiding bouwproces, ruimtelijke oplossingen, originele bouwoplossingen, businessmodel bestaande bouw.